پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

افتتاح بزرگترین کلکسیون پهپادی جهان در تهران

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه امروز در افتتاح نمایشگاه شکار پهپادها، ضمن اشاره به قدرت بالای پهپادی ایران در جهان، اظهار داشت که امروز شاهد افتتاح بزرگترین کلکسیون پهپادی جهان هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 21
کد خبر: ۲۲۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک هفته پس از حملات حیرت انگیز پهپادی انصارالله یمن به مواضع نفتی سعودی در بقیق و خریص، متحدین انصارالله در تهران از نمایشگاه بزرگ پهپادها رونمایی نمودند.

 

سردار امیرعلی حاجی فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهر امروز (شنبه) در حاشیه افتتاح نمایشگاه شکار پهپادها و در جمع خبرنگاران، گفت: امروز بزرگترین کلکسیون پهپادی جهان در موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی افتتاح شد. این موزه، موزه عبرت برای کسانی است که ملت ایران را تهدید می کنند.

 

سردار حاجی زاده افزود: این موزه، موزه عبرت برای دشمن ‌و برای کسانی است که ملت ایران را تهدید می‌کنند. امروز بعد از چهل سال از انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت فراوان در حوزه‌های مختلف به‌ویژه هواپیماهای بدون‌ سرنشین و جزو پنج کشور برتر دنیا در حوزه پهپاد هستیم.

 

وی افزود: علاوه بر آن در حوزه رادار نیز پیشرفت‌های بسیار خوبی داشتیم که نمونه آن نیز ساقط کردن هواپیمای ام کیو 4 سی بود و در حوزه موشکی هم قدرتمندترین کشور منطقه هستیم.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: دشمنان باید عبرت بگیرند و ادبیات خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند.

 

حاجی زاده گفت: ما همچون چهل سال گذشته ایستاده ایم و اگر دشمنی غلطی کند قطعا پاسخ کوبنده ای دریافت خواهد کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده